A 444.hu felkereste Völner Pált, de nem nyilatkozott

A 444.hu felkereste Völner Pált, de nem nyilatkozott

Fotó: A 444.hu videójából

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szó nélkül beszállt az autójába és elhajtott Völner Pál fideszes országgyűlési képviselő, volt államtitkár, aki ellen nyomozás folyik hivtali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt. A politikust a nyomozati iratokról cikksorozatot megjelentető 444.hu kereste.

A 444.hu régóta próbál kérdéseket feltenni a fideszes politikusnak, miután a szerkesztőség birtokába kerültek a Völner-Schadl ügy nyomozati iratai. Völner Pál tagadja a bűncselekmények elkövetését.

Most nyergesújfalui ügyvédi irodájánál vártak a politikusra. Azt szerették volna megtudni, hogy milyen kapcsolat fűzte Schadl Györgyhöz, a Végrehajtói Kar elnökéhez, valóban fogadott el pénzt vagy ajándékot Schadl Györgytől, valóban segítséget kért tőle egy rokona jogi vizsgájához, és adott-e valaha engedélyt arra, hogy magyar újságírókat a Pegasus kémszoftver segítségével megfigyeljenek. Választ azonban egyik kérdésre sem kaptak.