A CÖF „szerencsétlen hervadó politikus palántának” nevezi Márki-Zay Pétert

A CÖF „szerencsétlen hervadó politikus palántának” nevezi  Márki-Zay Pétert

Csizmadia László, a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a CÖF-CÖKA budapesti sajtótájékoztatóján 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerencsétlen hervadó politikus palánta, aki egy szem rizsként puffasztja magát és időnként nagyot durran (Zizi). Olyan autóshoz is hasonlítható, aki tudatlanságában a sztrádán szembemegy a forgalommal, így céljához soha nem ér oda – írja közösségi oldalán Márki-Zay Péterről az államilag jól tartott Civil Összefogás Fórum (CÖF).

A hódmezővásárhelyi polgármester azzal húzta ki a gyufát a Békemenetet is szervező CÖF-nél, hogy nemrég azt mondta a Telexnek: nem a Fideszre szavazókról, hanem a fideszes pártemberekről beszélt, amikor azt mondta, hogy sokszor még egy keresztrejtvényt se tudnának megfejteni.

A CÖF erre úgy reagált, hogy a „Békemenet szervezői egyenként, és együtt a félmilliós követői táborával, mindenkor készen állnak, hogy kövessék szívbéli akaratukat, miszerint: „A haza minden előtt!”

Szerintük csak az a kérdés: „ki az a senkiházi, aki szerint a nemzeti konzervatív keresztény oldal követői még egy keresztrejtvényt sem tudnak megoldani?”

– Legyen a vízszintes 2022-es sor megfejtőinek diadala a név kitalálása, melynek kezdőbetűi: M. Z. P. – zárul a Keresztrejtvény címet viselő poszt.