A DK felvonta a kínai és a fideszes zászlót a Fudan Egyetem tervezett helyszínén

A DK felvonta a kínai és a fideszes zászlót a Fudan Egyetem tervezett helyszínén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Manhalter Dániel, a Demokratikus Koalíció józsefvárosi és ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje felvonta a kínai és a fideszes zászlót a Fudan egyetem tervezett helyszínén, miután a Fidesz megszavazta a Parlamentben a Fudan-törvényt, hogy a Diákváros területét átjátszhassák fideszes alapítványoknak és a kínai államnak – közölte a párt szerdán.

Manhalter Dániel a videóban elmondta: azért húzták fel a kínai és a fideszes zászlót a helyszínen, mert ez jelzi a legjobban, hogy mi történt kedden a Parlamentben: a Fidesz 10-12 ezer magyar diáktól vette el a lakhatás lehetőségét, hogy helyettük a kínai állam és fideszes barátok kaphassák meg a telket. A DK képviselőjelöltje hozzátette: ha megnyeri az előválasztást és egy év múlva megválasztják egyéni országgyűlési képviselőnek, akkor első dolga lesz a Parlamentben, hogy felszólítsa a magyar kormányt a szerződés felbontására a kínai kormánnyal, és hogy a telket visszaszerezze a magyar diákoknak. A választások után a magyar és az uniós zászló fog lobogni ezen a területen! – ígérte a videóban Manhalter Dániel. 

Címkék: Fudan Egyetem