A DK frakciójába ülne be az MSZP volt elnöke

A DK frakciójába ülne be az MSZP volt elnöke

Molnár Gyula MSZP-s képviselõ felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. április 27-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amennyiben az előválasztáson és a 2022-es országgyűlési választáson is győzni tud, akkor a Demokratikus Koalíció frakciójába ül be Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke. A szocialista politikust érintő meglepő döntést szombaton délelőtt jelentette be Dobrev Klára és Molnár Gyula közösen. Azt nem árulták el, hogy milyen megállapodás eredménye lett, hogy az MSZP-s politikus az éppen a szocialistáktól egykor kivált DK-t erősítené.

Molnár Gyula az ellenzéki előválasztáson az Újbuda egy részét és Budafokot magában foglaló körzetben indul el. A XI. kerületben egyébként 8 éven keresztül polgármester volt, 2018-ban pedig összefogás nélkül is egyéni mandátumot tudott szerezni.

2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt és jelenleg is a párt színeiben ül az Országgyűlésben.

A korábbi pártelnök a szombati sajtótájékoztatón csak annyit mondott, hogy az előválasztás nem a pártok szépségversenye, hanem személyiségek és teljesítmények csatája lesz.