A felhők közül néha kisüt a nap

A felhők közül néha kisüt a nap

Felhős, borult égbolt (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap az ország nagy részén változó felhőzetre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, és legfeljebb néhol fordulhat elő kisebb zápor. Az északkeleti, keleti tájakon azonban délelőtt még borult idő várható, elszórtan gyenge esővel, szitálással, majd a nap második felében már arrafelé is szakadozni kezd a felhőzet, ezzel együtt csökken a csapadék esélye is – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. 

Az északnyugati, nyugati szelet napközben több helyen élénk lökések kísérhetik. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, délnyugaton, délen lesz enyhébb az idő.

Vasárnap frontmentes időre van kilátás, hazánk nagy részén végre hosszabb időszakokra is kisüt a nap. Ez jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Ugyanakkor főként a nyirkos, hideg reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos erdetű ízületi fájdalmak. A középső országrészben még többfelé élénk, erős lehet a szél, ez fejfájást, ingerlékenységet válthat ki – figyelmeztet az Időkép.

Címkék: időjárás