A Fidesz emeli a kampánytétet: már nem csak krumplit, de Tesla-vezetést is lehet náluk nyerni

A Fidesz emeli a kampánytétet: már nem csak krumplit, de Tesla-vezetést is lehet náluk nyerni

Menczer Tamás és a Tesla. Magyar Hang-montázs.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meghökkentő nyereményjátékot hirdetett meg közösségi oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. 

A politikus, aki várhatóan jövő tavasszal az országgyűlési választásokon indul a budakeszi központú választókerületben a Fidesz színeiben egy 772 lóerős Tesla tesztvezetését ajánlja fel a Facebook-oldalát követőknek, akiknek a sorsoláson való részvételhez csupán a fideszes politikus három kérdésére kell válaszolnia. A budakeszi választókerületben Menczer Tamásnak majd Szél Bernadett-tel kell megküzdenie, ő lesz az ellenzék közös jelöltje jövőre.

A nyereményjátékon a Messengeren, Menczer chatbotjával „beszélgetve” tudunk részt venni, ehhez azonban hozzá kell járulnunk ahhoz, hogy a politikus megkaphassa a Facebooktól a közösségi oldal által tárolt személyes adatainkat, sőt, még az irányítószámunkat is meg kell adnunk. A fődíj Teslán túl esélyünk van megnyerni egy két fős lovasszántúrát a festői Pilisben vagy egy exkluzív családi belépőt a Közlekedési Múzeumba.

A játékon például olyan kérdésre kell választ adnunk, hogy „Hol kapcsolódik a pátyi lehajtó az M1-es autópályához?” A politikus a nyereményjátékot fizetett hirdetésben is reklámozza a Facebookon. A közösségi platform hirdetési adatbázisa szerint eddig úgy 15 ezer forintot költött el ennek promotálására. Egyébként meglehetősen aktív hirdetőnek tűnik az államtitkár, eddig már több mint 7 milliót költött el csak a Facebookon. Maga a hirdetés meglehetősen áthallásos: Menczer egy erdős tájon átható tekintettel néz a hirdetését megtekintőkre, egy korlátnak dőlve, alatta a szöveg: „játssz velem”.

Ezen kívül mindenki részt vehet egy időutazáson is Menczer Tamással, ugyanis a fideszes államtitkár által megosztott játékszabályzat szerint a nyereményjáték 2021.11.23-tól 2021.11.15. napjáig tart”.