A Fidesz ismét bohócozik és Gyurcsány-showról beszél

A Fidesz ismét bohócozik és Gyurcsány-showról beszél

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Gyurcsány-showműsorban minden úgy történik, ahogy a főnök akarja – ezzel reagált a Fidesz arra, hogy elindult az ellenzéki előválasztás nyilvántartásba vételi szakasza.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfőtől lehet hivatalosan jelentkezni annak, aki szeretné megméretni magát a szeptemberi előválasztáson. Ehhez ajánlásokat is kell gyűjteni: az egyéni országgyűlési képviselőjelölteknek 400, míg a miniszterelnök-jelölteknek 20 ezer támogató aláírásra van szüksége.

A kormánypárt szerint ugyanakkor ez csak a „Gyurcsány-show”, amely újabb állomásához érkezett, hivatalosan is lehet jelentkezni az epizódszerepekre. Itt természetesen felidézték, hogy a „baloldal egyszer már bizonyította, hogy a Gyurcsány-féle politika tönkreteszi Magyarországot. Korrupt kormányzás, adóemelések, sorozatos megszorítások, tömeges munkanélküliség és a családi támogatások megvágása, ez a Gyurcsány-korszak mérlege”. Most pedig – mint írták – „Karácsony Gergely hátán ismét Gyurcsány Ferenc akar visszakapaszkodni a hatalomba, amihez felhasználja a teljes baloldalt, köztük Jakab Pétert, mint bohócot és a feleségét Dobrev Klárát is”.