A Fidesz szerint a baloldalon nyoma sincs annak, hogy tisztáznák a korrupciós ügyeket

A Fidesz szerint a baloldalon nyoma sincs annak, hogy tisztáznák a korrupciós ügyeket

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára expozét tart a büntetőjogi tárgyú törvények módosítását célzó javaslatról az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 10-én. (MTI/Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz közleményt adott ki az MTI-n keresztül annak apropóján, hogy a legfőbb ügyész kezdeményezte Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára mentelmi jogának felfüggesztését. Mint írják, „a baloldalon nyomát sem látni annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt és egyéb korrupciós ügyeiket”. A közlemény szerint meg fogják szavazni Völner mentelmi jogának felfüggesztését, „mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt” és örömüket fejezték ki, hogy „ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott.”

A Fidesz szerint Karácsony Gergely, főpolgármester hetek óta menekül, miközben mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik és a baloldali pártok "„jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak”.

Véleményük szerint kiderült, hogy a baloldalt „Soros és idegen hatalmak pénzelik”, Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt pedig többek között „Bige László piszkos pénzén kampányol”.