A Fidesz szerint Gyurcsánnyal még rosszabbul élnénk

A Fidesz szerint Gyurcsánnyal még rosszabbul élnénk

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és háborúba sodorták volna az országot - közölte a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerdán az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva írta, hogy Kálmán Olga, a  Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője szerdai sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányt, hogy az év végéig csökkentse nulla százalékra az alapvető élelmiszerek áfáját. A Fidesz szerint a rezsiért és az élelmiszerekért a sokszorosát kellene fizetni, „ha Gyurcsányék lennének kormányon”.

A Fidesz-KDNP viszont mindent megtesz azért, hogy a magyar családokat meg tudja védeni a háborús inflációtól, ezért támogatja az élelmiszerárstop, a benzinárstop és a rezsicsökkentés fenntartását, valamint a béke mielőbbi rendezését – áll a kommünikében.