A Fideszhez hasonlóan Volner is Gyurcsányt látja Karácsonyban

A Fideszhez hasonlóan Volner is Gyurcsányt látja Karácsonyban

Volner János (Fotó: Facebook/Volner János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsony Gergely képében térne vissza a Gyurcsány-korszak, ha a baloldal nyerne a 2022-es országgyűlési választáson – jelentette ki a Volner Párt elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten, amiről az MTI számolt be.

Azt mondta, Karácsony Gergely főpolgármesterről „régóta tudjuk”, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök embere – közölte Volner János, aki szerint a baloldal a fővárosi receptet szeretné követni, és országosan is visszahozná Gyurcsány Ferenc embereit, ugyanúgy ahogy Budapesten is történt. – A baloldali politikusok arra készülnek, hogy Karácsony Gergellyel az egész országra visszahozzák a Gyurcsány-korszakot, azokat a hazug politikusokat, akik korrupt, magyarellenes politikájuk miatt egyszer már megbuktak – értékelt.

Volner János szerint „kamu” a baloldali előválasztás, mert előre eldöntötte Gyurcsány Ferenc hogy a baloldali tömbön belül Karácsony Gergely lesz a befutó. Erre utal, hogy az uniós helyreállítási alap felhasználására a baloldali politikusok közül egyedül Karácsony Gergely készített tervet és hogy a „többi kamujelölt” lelkesen üdvözölte Karácsony Gergely indulását, illetve valamennyien biztosították Karácsonyt arról, hogy bármikor hajlandóak visszalépni a javára – sorolta. – A Volner Párt arra számít, hogy az előválasztás első fordulója után Gyurcsány Ferenc jelöltje, vagyis Karácsony Gergely javára sorban visszalépnek a baloldali politikusok – fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy Karácsony Gergely bebizonyította szociális érzéketlenségét is, mert a bérlakások építésére vonatkozó ígéretével szemben a baloldali polgármesterek Budapest szerte eladják a szociálisan rászoruló emberek számára fenntartott önkormányzati bérlakásokat. Arra is felhívta a figyelmet, hogy szerinte Karácsony Gergely emberek élete árán spórolt akkor, amikor a pandémia kezdetén ritkította a budapesti tömegközlekedési járatokat, fertőzési gócpontokat hozva létre a túlzsúfolt járműveken.
– A Volner Párt elszánt annak érdekében, hogy megakadályozza Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergely képében történő visszatérését – jelentette ki a pártelnök.

Érdekesség, hogy a Fidesszel sokszor döntő szavazásokon együtt voksoló Volner János Karácsony Gergelyről is éppen azt gondolja, mint a kormánypártok. Igaz, a Fidesz ezt hangosabban kommunikálja, a Facebookon és a Youtube-on is azt hirdetik, Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc embere, erről a Telex írt részletesebben.