A Fino Kaposvár röplabdázója a tapolcai baleset egyik áldozata

A Fino Kaposvár röplabdázója a tapolcai baleset egyik áldozata

Tapolca, 2022. január 1. Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett. MTI/Varga György

Fotó: Varga György

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának feladója, Iván Gergő a tapolcai halálos baleset egyik áldozata – adta hírül a kapos.hu. A tragikus hírről a klub a Facebook-oldalán számolt be.

A fiatal tehetség 2020 nyarán igazolt a somogyi megyeszékhelyre testvérével, Iván Bencével együtt, idén pedig már egyre többször kapott lehetőséget a kezdőcsapatban is. 

A 19 éves röplabdázó a Tapolcánál történt balesetben vesztette életét, amelyben egy vonat és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton. A karambolban négy fiatal a helyszínen meghalt, Dobó Zoltán polgármester bejegyzése szerint a kórházba szállított ötödik utas is elhunyt. 

A kaposvári klub vasárnap 18 órától közös gyertyagyújtással emlékezik Iván Gergőre az Arénánál.

A polgármester január 2-át gyásznappá nyilvánította, a szentmisén is megemlékeznek az áldozatokról. 

Címkék: baleset, Tapolca, , röplabda