„A gyanúsított azt mondta, nem emlékszik, mi lett a lopott pénzzel, valószínűleg elitta”

„A gyanúsított azt mondta, nem emlékszik, mi lett a lopott pénzzel, valószínűleg elitta”

Betörés (Fotó: Police)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Betöréssorozat miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága – számolt be róla a police.hu szombaton. Ugyanis egy órán belül három üzlethelyiséget törtek fel Erzsébetvárosban november 20-án: 6 óra 24 perckor egyik kerületi ruhabolt ablakát törte be az elkövető, de oda nem jutott be. Utána egy szórakozóhely ablakát nyomta be, innen egy pénzkazettát vitt el, végül egy bisztró bezárt ajtaján próbált átjutni – sikertelenül. A rongálással több mint 400 ezer forint kárt okozott a tettes.

A VII. kerületi rendőrök azonosították, és november 22-én elfogták a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható 24 éves K. Ádámot, akit férfit lopás bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított azt mondta, hogy nem emlékszik, mi lett a lopott pénzzel; valószínűleg elitta. K. Ádámot őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.