A Jobbik is beáll Kunhalmi Ágnes mögé az előválasztáson

A Jobbik is beáll Kunhalmi Ágnes mögé az előválasztáson

Jakab Péter (Fotó: Béli Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budapest 15-ös számú választókörzetében a szocialista Kunhalmi Ágnest támogatja a Jobbik az előválasztáson – jelentette be Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke a közösségi oldalán.

Mint írja, a Jobbik elkötelezett az összefogás mellett, így csak ott indít jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol tudják, hogy ők a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére.

– Budapest 15-ös számú választókörzetében van nálunk alkalmasabb – szögezi le a pártelnök. Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke 2018-ban már legyőzte a Fideszt, azóta is méltó módon képviseli a körzetben élőket, dacára a kormányzati ellenszélnek – magyarázza a döntést.

– Kunhalmi Ágnes számíthat a Jobbikra. Őt támogatjuk az előválasztáson! Hajrá, Ági! – zárul a poszt, a támogatást a poszthoz írt kommentben köszönte meg Kunhalmi Ágnes.

Mint megírtuk, az MSZP és a Párbeszéd női társelnökei, vagyis Kunhalmi Ágnes és Szabó Tímea is egyéni jelöltként méreti meg magát az őszi ellenzéki előválasztáson, ezt szerdán jelentette be Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke és Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke.