A Jobbik Mellár Tamást támogatja Pécsett

A Jobbik Mellár Tamást támogatja Pécsett

Mellár Tamás, a Párbeszéd képviselője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 18-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Pécsett a Jobbik Mellár Tamást támogatja – jelentette be közösségi oldalán Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje szerdán. Mellár jelenleg is országgyűlési képviselő, a Párbeszéd frakciójában ül.

– 2018-ban a Baranya 1-es számú választókerületében még nem volt teljes körű az összefogás, de annál nagyobb volt a fideszes ellenszél. Mellár Tamás mégis győzni tudott. Azóta tisztességgel képviseli a pécsieket. Nincs arra ok, hogy ezen változtassunk – indokolta döntését Jakab. Hozzátette: „a Fidesz a pécsiek szemében sokszor eljátszotta már a becsületét. Nem kaphatnak még egy esélyt.”

Jakab szerint Mellár Tamás egyetemi tanárként, a KSH elnökeként megtanulta, hogy a valódi eredményekhez az elszántság mellett tudás és tapasztalat is kell. – Biztosak vagyunk benne, hogy elkötelezett híve az összefogásnak, munkájára szükség lesz egy kormányváltás után is. Baranyát is fel kell szabadítani, mert itt is jár minden magyarnak a jólét és a szabadság! A tolvajoknak pedig az elkerülhetetlen elszámoltatás! Mellár Tamás már bizonyított: legyen ő az ellenzék közös jelöltje! – tette hozzá Jakab.