A Jobbik szerint nincs miért gratulálni Koncz Zsófiának, Nacsa Lőrinc pedig az egyik „leggusztustalanabb hőbörgő”

A Jobbik szerint nincs miért gratulálni Koncz Zsófiának, Nacsa Lőrinc pedig az egyik „leggusztustalanabb hőbörgő”

Budapest, 2020. május 25. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője, pártelnöke azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 25-én. MTI/Bruzák Noémi

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A zsarolással, fenyegetéssel és krumpliosztással megszerzett mandátumhoz nincs miért gratulálni. Azzal, hogy felálltunk az eskütétele alatt, már többet tettünk, mint Orbán Viktor, aki annyira sem tartotta méltónak az eseményt, hogy jelen legyen – így reagált a Jobbik sajtóosztálya a Magyar Hang kérdésére. Ugyanis a KDNP-s Nacsa Lőrinc közösségi oldalára azt írta ki: „Jakab Péter akkora bunkó, hogy ma felrúgta azt a 30 éves szokást, hogy egy új képviselőnek a frakcióvezetők gratulálnak. Ő (és egyébként senki a Jobbikból) ezt nem tette meg, amikor Koncz Zsófia pár perce letette az esküt. Emberként is megbukott Jakab Péter!”

A Jobbik egyébként a KDNP-s politikus bejegyzéséről azt írta lapunk érdeklődésére: „Nacsa Lőrinc a magyar országgyűlés egyik leggátlástalanabb hazudozója és az egyik leggusztustalanabb, legsunyibb hőbörgője, ezért az ő bejegyzéseivel nem kívánunk foglalkozni”.

Hétfőn a fideszes Budai Gyula is kifejtette véleményét Koncz Zsófia munkába lépése kapcsán. Mint írta az ellenzékről: „a parlamenti patkóban ott fog állni előttük egy mosolygó, csupa szív, aranyos kislány aki ellen mindent bevetettek, még azt a »kretén« Karácsony Gergelyt is, de mind hiába! És ennek a balodali ellenzéki csürhének végig kell hallgatni amint Zsófi a képviselői esküje végén azt mondja: Isten engem úgy segéljen”.