A jobbikos Stummer Jánost támogatja az előválasztáson a Momentum

A jobbikos Stummer Jánost támogatja az előválasztáson a Momentum

Stummer János (Fotó: Stummer János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum Mozgalom Békés megye 1-es számú választókerületében Stummer Jánost, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltjét támogatja az előválasztáson – jelentette be a párt elnöke Fekete-Győr András a Facebookon.

– A 2022-es kormányváltáshoz mind a 106 körzetben a legesélyesebb ellenzéki jelöltet kell megtalálnunk – meggyőződésünk, hogy ebben a választókerületben neki van a legtöbb esélye legyőzni a Fidesz jelöltjét 0 tette hozzá.

A Fidesz ebben a Békéscsaba-központú kerületben 44,7 százalékkal nyert legutóbb, 2018-ban, de akkor nem Stummer volt a Jobbik jelöltje. A párt jelöltje három éve 33 százalékot kapott – idézi fel a Telex.

Stummer egyben a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, és elég aktív tevékenységet folytatott az utóbbi hónapokban. Így ő beszélt először nyilvánosan a Puskás Arénához épülő aluljáróról, amelyet alagútnak nevezett, illetve a kínai Fudan Egyetem ügyében összehívta a bizottságot, de a Fidesz képviselői elszabotálták az ülést.