A kormány szerint Rogán Antalnak nincs villája

A kormány szerint Rogán Antalnak nincs villája

Rogán Antal otthona is abban a házban van, ahová a Momentum a konzultációs íveket öntötte (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem hagyta szó nélkül a kormány a Momentum friss akcióját, amikor nemzeti konzultációs íveket akartak önteni Rogán Antal kertjébe. Szerintük ugyanis nem is jó helyen hagyták ott a „szemetüket”.

A Magyar Hang is beszámolt arról, hogy rendhagyó akciót tartott a Momentum, Rogán Antal miniszter otthonának kertjébe öntötték az elmúlt hónapokban összegyűjtött nemzeti konzultációs ívek egy részét. Ezt azzal indokolták, hogy „ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban”. Tettükről videót is készítettek.

Hajnal Miklós, a párt alelnöke a videóban úgy fogalmaz, hogy elmentek Rogán Antal házához és megnézték ezt a „luxusrezidenciát, luxusbunkert”.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) nem sokkal később azt közölte, hogy a miniszter Budapesten nem rendelkezik ingatlantulajdonnal, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén bérel lakást. A Momentum ugyanakkor a társasház földszinti lakásának kertjébe öntötte a „szemetét”. – A szomszédok zaklatása nem tartozott eddig az elfogadott politikai cselekvések közé – fűzték hozzá.

A KTK ismét kiemelte azt is, hogy a konzultáció támadásával a baloldali pártok újra bizonyították, hogy semmibe veszik közel kétmillió ember akaratát, akik fontosnak tartották, hogy kitöltsék a kérdőívet és elmondják a véleményüket.