A koronavírust követő öt hónapnyi kezelés után tért vissza a parlamentbe a KDNP-s Aradszki András

A koronavírust követő öt hónapnyi kezelés után tért vissza a parlamentbe a KDNP-s Aradszki András

Aradszki András és Nacsa Lőrinc (Fotó: Nacsa Lőrinc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Újra a parlamentben – erről írt közösségi oldalán a KDNP-s Aradszki András, aki kedden tért vissza az Országgyűlés épületébe azt követően, hogy ő is elkapta a koronavírust, ami miatt életveszélyes állapotba került. Korábban arról nyilatkozott betegsége kapcsán, a vírus miatt öt héten át volt lélegeztetőgépen, onnan szilveszter napján vették le, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a politikus fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni. – Advent előtt kerültem kórházba és Húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza – mondta az Érdi Híreknek.

Most viszont közösségi oldalán arról posztolt képet, hogy már Kövér László házelnökkel is találkozott, sőt, Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

Párttársa, a szintén KDNP-s Nacsa Lőrinc is közölt vele közös fotót. – Újra a fedélzeten! András, győztél! Istennek legyen hála! – írta.

Nem Aradszki András az egyetlen kormánypárti képviselő, akit súlyosan érintett a koronavírus. A Fidesz egyik parlamenti képviselője, Bányai Gábor jelenleg is életéért küzd családja legutolsó, április közepén közölt tájékoztatása szerint. Ekkor azt írták, „a koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze!” A család mindenkit arra kért, oltassa be magát, és hogy „segítsék imáikkal Édesapánk és minden beteg gyógyulását!”.