A köztévé is kiment a tüntetésre, de más érdekelte őket

A köztévé is kiment a tüntetésre, de más érdekelte őket

Jakab Pétert kérdezi Császár Attila a tüntetők által lezárt Margit hídon 2022. július 12-én (Fotó: Gulyás Balázs/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár a délután kettő órai Híradóban egy szó sem esett az M1-en a kata módosításáról és az ellene zajló tüntetésről és hídlezárásról, a köztévé munkatársai azért a helyszínen dolgoztak, Gulyás Balázs kollégánk tanúja is volt ennek délután fél öt előtt.

Lemond-e a frakcióvezetőségről – ezt a kérdést szegezte a tüntetők által lezárt Margit hídon Jakab Péter lemondott Jobbik-elnöknek, jelenlegi frakcióvezetőnek a köztévé riportere, Császár Attila.

Jakab Péter erre a tüntetésről és a kata eltörléséről kezdett beszélni, de a riporter arra nem volt kíváncsi. Nagyjából tíz percen keresztül tartott az „interjú”. Jakab Péter a katáról beszélt, Császár Attila pedig azt a kérdést hajtogatta, hogy „Miért nem válaszol a kérdésemre, képviselő úr?” A volt Jobbik elnök erre olykor úgy reagált, hogy arról beszél, amiről szeretne.