A mellkasán sérült meg a kutyapárt társelnöke

A mellkasán sérült meg a kutyapárt társelnöke

Döme Zsuzsanna (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már este hét óra volt, jócskán sötét, amikor szombaton a Heves megyei Terpes főutcáján a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, Kovács Gergely belerohant autójával egy beton villanyoszlopba. Mellette ült a kollégája, társelnöke, Döme Zsuzsanna, akinek a mellkasa a kinyíló légzsáktól megzúzódott, míg a viccpárt elnöke sértetlenül szállt ki a kocsiból. Ami viszont totálkárosra gyűrődött – írta meg a Blikk kedden.

A lap úgy tudja, a páros éppen Ózd felé tartott aktivistákkal találkozni.

– A csattanásra szaladtunk ki, közben hirtelen elment az áram. Nagyon megijedtünk. Látható sérülés nem volt a férfin, jött-ment a saját lábán, de a nő is jól volt, bár állítólag megsérült a mellkasán. Csupa festékesek lettek. Meglepő látvány volt. A testvéremnél tudták lemosni magukat – mondta a Blikknek az egyik helybeli.

– Jól vagyok, köszönöm, a mellkasom sérült, de nem súlyosan – mondta a Blikknek Döme Zsuzsanna. Hozzátette: eléggé megijedtek, de sokkal rosszabb is történhetett volna, az autóból nem esett ki, viszont mindenhol festék folyt. „Sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt” – próbálta felidézni a baleset okát. Utóbbit a lap szerint a helyszínen szondáztatással ellenőrizték is a rendőrök. 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Blikk kérdésére azt közölte, hogy Terpesen, a II. Rákóczi Ferenc úton a személygépjármű „eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, a jármű utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A jelenlegi adatok alapján a jármű vezetője nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában. A baleset további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.