A Mészáros-csoport családokat nyaraltat

A Mészáros-csoport családokat nyaraltat

Gyerekek fürödnek a Balatonban a balatonfenyvesi strandon az újranyitás napján, 2020. május 9-én. (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyszülős családok és nagycsaládosok üdültetését támogatja az állami és önkormányzati megrendeléseken bámulatos sikereket elérő Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó cégcsoportja. A Blikk információi szerint a jótékonysági felajánlás értéke 200 millió forint.

A 3500 nehéz helyzetben élő család július elsejétől augusztus végéig félpanzióval a Hunguest Hotels gyulai szállodájában és a Balatontourist kempingjeiben, hatnapos turnusokban üdülhet. A rászorulók üdültetésének megszervezésében a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és az Egyszülős Központ segít.

A Mészáros Csoport sajtóközleménye szerint tavaly nyáron csaknem 600 nehéz helyzetben élő egyszülős- és nagycsalád nyaralhatott a cégcsoport felajánlásából. Változás a tavalyi évhez képest, hogy idén már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők együtt vehetnek részt a nyaraláson.

Címkék: Mészáros Lőrinc