A momentumos Mándi László mögé áll be több ellenzéki párt Debrecenben

A momentumos Mándi László mögé áll be több ellenzéki párt Debrecenben

Mándi László és Gelencsér Ferenc momentumos politikusok Debrecenben. (Képernyőfelvétel: Mándi László Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mándi László és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Facebookon jelentették be, hogy Debrecenben, a jövő évi önkormányzati választásokon Mándi lesz a párt polgármesterjelöltje. A Momentum jelöltjét támogatja az LMP, az MSZP és a Jakab Péter-féle Nép Pártján is.

„Mi a Momentumban azért dolgozunk, hogy igazságos, emberközpontú és zöld országot építsünk. A Holnap Magyarországát. A Holnap Magyarországához és az őszinte önkormányzatokhoz a Holnap vezetőire van szükség. Mándi László is egy ilyen vezető, aki készen áll az előtte álló munkára” – mondta a bejelentés kapcsán Gelencsér. 

Mándi megígérte, hogy továbbra is azért fog harcolni, hogy a kormány ne építsen méreggyárakat Debrecenbe az emberek megkérdezése nélkül. „A jelenlegi városvezetés támogatja az akkugyárakat és idehozna több ezer kínai vendégmunkást. De nem csak ez az egyetlen probléma van. Orvosolni kell a város lakhatási gondjait, ezért növelni fogjuk az önkormányzati bérlakások számát” – mondta a videóban a polgármesterjelölt és hozzátette, hogy szeretné Debrecen közlekedését és zöldítését is felülvizsgálni.