A TEK elvitte Tasnádi Pétert

A TEK elvitte Tasnádi Pétert

Tasnádi Péter szabadságvesztéséből szabadulva elhagyja a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézetet 2016. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Terrorelhárítási Központ egyik felszámoló egysége csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt csütörtökön elfogta Tasnádi Pétert és két társát – írta meg elsőként a Magyar Nemzet.

Mint írták, egy jászsági válófélben lévő férj kérte „segítségüket”, hogy feleségével bérleti díjat fizettessenek a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért.

Tasnádi Pétert Budapestről Szolnokra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették. Hétvégén várhatóan vizsgáló bíró elé viszik, aki dönthet a letartóztatásáról – tudta meg a lap.

A rendőrség később egy videót is kiadott az akcióról:

A Blikk május közepén írt Tasnádiról, aki a cikk szerint jelenleg Pest külvárosának legforgalmasabb utcájában él, ahol szinte vágni lehet a szmogot. – Hat éve szabadultam a börtönből, két éve lakom ebben a kölcsönlakásban, 51 ezer forint a nyugdíjam – mondta akkor Tasnádi. – Ha befizetem a rezsit, utána nem marad ennivalóra sem. Szerencsére minden hónapban 10 ezer forint szociális segélyt kapok az önkormányzattól, amit levélben kell kérnem.

Címkék: Tasnádi Péter