A Wizz Air újra otthagyta utasait, ezúttal Stockholmban

A Wizz Air újra otthagyta utasait, ezúttal Stockholmban

Képünk csak illusztráció. A Wizz Air egyik gépe a kolozsvári Avram Iancu repülőtér betonján (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap este kilenc órakor kellett volna felszállnia a Wizz Air Stockholmból Budapestre tartó járatának, az indulást azonban hétfőre halasztották – adta hírül a 444.hu. A cikk szerint az utasok a reptéren töltötték az éjszakát.

A lap egy utastól kapott információk alapján azt írta: délután 5 körül még arról értesítették őket, hogy a gép várhatóan 40 perc késéssel fog indulni. A beléptetés elkezdődött, de aztán állítása szerint egyszer csak leállt, és az indulás folyamatosan késett.

Az utas elmondása szerint hivatalos tájékoztatást nem kaptak. Hajnali egy óra körül a pilóta azt mondta, műszaki hiba lépett fel, a megoldásához alkatrész szükséges, ezért az indulást másnap délután kettőre tolják. Akkor azt ígérte a társaság, hogy az utasoknak intéz szállást és transzfert, ám mégsem tudott szállást intézni éjszakára, így a non-stop nyitva tartó reptéren töltötték az utasok az éjszakát.

A mostani tervek szerint hétfő reggel 14.40-kor indul majd egy gép Budapestre. A lap az ügy kapcsán kérdéseket tett fel a légitársaságnak, de még nem kaptak választ rájuk. Néhány napja a Róma-Budapest-járattal történt hasonló.

Címkék: Wizz Air, Stockholm