Áder Jánossal fotózkodott Győzike

Áder Jánossal fotózkodott Győzike

Áder János, Gáspár Győző és Herczegh Anita (Fotó: Facebook/Civil Összefogás Fórum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azok után, hogy idén jelentkezett a Fideszbe, most Áder Jánossal fényképezkedett Gáspár Győző énekes, bulvárszereplő. Mindketten a Civil Összefogás Fórum (CÖF) Szellemi Honvédő díjátadóján vettek részt múlt csütörtökön, a fotók pedig most kerültek fel a szervezet Facebook-oldalára, amit a 444 vett észre.

A CÖF-CÖKA azoknak adja át Szellemi Honvédő díját, „akik kiemelkedő munkát végeznek nemzeti érdekeink védelme, érvényesítése érdekben”. Idén a Regőczi Alapítványt, ifj. Lomnici Zoltánt, Szijjártó Pétert és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola elnökét, Orosz Ildikót díjazták.

Az elismerést személyesen vette át még a külügyminiszter is, a rendezvényen pedig Földi László és Fricz Tamás mellett feltűnt Áder János és felesége, Herczegh Anita is. Utóbbi vezeti a díjazott Regőczi Alapítványt. Győzike közös fotót készített kettejükkel, de beszélt a rendezvényen Fülöp Attila szociális államtitkárral is.