Államilag akkreditált felnőttképző hely lesz a TV2 akadémiája

Államilag akkreditált felnőttképző hely lesz a TV2 akadémiája

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Pest Megyei Kormányhivatal határozatban erősítette meg a TV2 Média Csoport Zrt. által nyújtott képzés hivatalos működését, a TV2 Akadémia így már része a Felnőttképzési Adaszolgáltatási Rendszernek is  – jelentette be az akadémia a Kreatívnak eljuttatott közleményében. Ez azt jelenti, a kormánybarát csatorna akadémiája államilag akkreditált felnőttképző hely lett.

A közlemény kitér arra is, hogy az elméleti alapozás után a résztvevők számára folyamatos gyakorlati lehetőséget biztosítanak a TV2 különböző szerkesztőségeiben, vagy akár a TV2 számára készülő, külső gyártású produkciókban. Ezen felül 2020 szeptemberétől műsorvezető, szerkesztő-riporter és sportriporter képzések indultak el.

A lap felidézte: a 2018-as országgyűlési választás előtt a TV2 több riportere is videóban állt ki amellett, hogy Orbán Viktorra kell szavazni.

Címkék: oktatás, TV2, képzés