Lemondott két jobbikos képviselő, mások lépnek a helyükre

Lemondott két jobbikos képviselő, mások lépnek a helyükre

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára (háttal) válaszol Ander Balázs (szemben) képviselő (Jobbik) napirend előtti felszólalására az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 26-án. Balra Potocskáné Kőrösi Anita, jobbra Varga-Damm Andrea jobbikos képviselők (MTI Fotó: Kovács Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről a Jobbik két parlamenti képviselője, Szabó Hajnalka és Végh Noémi. A párt országos elnöksége a megüresedett két mandátum betöltésére Ander Balázst és Dudás Róbertet választotta – derül ki a Jobbik lapunkhoz eljuttatott közleményéből, amely szerint a párt köszöntet mondott eddigi munkájáért a két politikusnak.

A közlemény szerint Ander – mint korábbi és jelenlegi pedagógus – a „magára hagyott” közoktatás ügyét fogja képviselni. Dudás Róbert pedig korábbi polgármesterként a „kormány által a csőd szélére sodort” önkormányzatok helyzetének javítása érdekében fog dolgozni a Parlamentben.