Kamerák előtt ütötte meg egy idős nő Márki-Zay Pétert

Kamerák előtt ütötte meg egy idős nő Márki-Zay Pétert

Egy idős asszony megütötte Márki-Zay Pétert az orosházi utcafórumon. (Fotó: képernyőfelvétel/Mindenki Magyarországa Mozgalom Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Javában járja az országot Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, aki pénteken a békési Orosházán tartott utcafórumot. A szabadtéri rendezvényen többek között arról beszélt, hogy az ellenzék azért fogott össze, hogy „végre egy olyan kormánya lehessen ennek az országnak, amely nem a saját zsebét tömi, amelyik okosabb és nem lop”. Ekkor egy idős nő odagurult elé a rokkantkocsiján, és némi szidalmazás után behúzott neki egy kicsit – írta meg a szegeder.hu.

A politikus éppen arról beszélt, hogy sokan vannak Magyarországon tisztességes, változást igénylő emberek, amikor a néni megérkezett. Az első mondatát nem lehetett érteni, de amikor Márki-Zay ráköszönt, hogy „Kezit csókolom”, az idős nő egy káromkodással válaszolt, majd jobb kezével hadonászva ellökte maga elől a felé tartott mikrofont. Ez még nem az ütés volt, de néhány másodperccel később ököllel csapott Márki-Zay arca felé. 

Az ellenzéki politikus szemlátomást hidegvérrel kezelte a helyzetet, és arról kezdett el beszélni, hogy most már tudja mindenki, miről szól a választás. „Pontosan erről szól ez a választás. A gyűlölet és szeretet között kell választani. Önért dolgozunk!” Ezt követően a néni elhajtott, a fórum pedig folytatódott, de Márki-Zay egy ideig még erről beszélt, illetve a néni által felvetettekről.

videó alább tekinthető meg, az idős asszony akciója 21:30 perctől látható a felvételen: