Az amerikai ügyvivő kezdeményezésére diplomáciai képviseletek vezetőivel találkozott Márki-Zay Péter

Az amerikai ügyvivő kezdeményezésére diplomáciai képviseletek vezetőivel találkozott Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter diplomáciai képviseletek vezetőivel Budapesten, 2021. november 19-én (Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Marc Dillard amerikai ügyvivő meghívására diplomáciai képviseletek vezetőjével találkoztam tegnap Budapesten – közölte Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szombaton a Facebook-oldalán.

Beszámolója szerint a megbeszélésen szó volt a 2022-es választásokról, ezen belül is a választási csalások megelőzéséről; a korrupcióellenes fellépésről; az új magyar alkotmányról; és a jogállamiságról is. A találkozón képviseltette magát az Egyesült Államok, Japán, Ukrajna, Hollandia, Írország és Ausztria.

Mint arról beszámoltunk, kedden a brit nagykövet látogatott Hódmezővásárhelyre, múlt héten pedig Brüsszelben tárgyalt Márki-Zay Péter, többek között európai pártcsaládi vezetőkkel.