Az „igazi Mészárost” indítja Felcsúton a Kutyapárt jövőre

Az „igazi Mészárost” indítja Felcsúton a Kutyapárt jövőre

Kovács Gergely már 2018-ban is Mészáros Lászlónak kampányolt (Fotó: Kétfarkú Kutya Párt / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem viccelünk, tényleg Mészáros Lászlót indítjuk a Fejér megyei 3-as körzetben a jövő évi országgyűlési képviselő-választáson, mely Felcsútot, Bicskét és még 32 további települést is magában foglal – árulta el lapunk megkeresésére Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, Budapest 12. kerületének önkormányzati képviselője.

A viccpárt elnöke azt is elmondta a Magyar Hangnak, hogy Mészáros hamarosan Felcsútra költözik, már kitanulta a gázszerelő szakmát, és így fogja kiszolgálni a választókörzetben lakók igényeit. Amikor visszakérdeztünk, hogy legalább ez utóbbi tréfa-e, erre is azt felelte Kovács, hogy halálosan komolyan gondolják.

A Kutyapárt egyszer már próbálkozott Mészáros személyével és nevével. A Mészáros Lőrinc milliárdos kormánypárti vállalkozó lemondása miatt 2018-ban megrendezett felcsúti időközi polgármester-választáson, amikor kiderült, hogy a Fidesz egy Mészáros László nevű politikust (csak névrokona a miniszterelnök milliárdos barátjának) indít faluvezetőnek, az MKKP egy másik Mészáros Lászlót indított, akit „az igazi Mészárosként” reklámoztak. A Kutyapárt Mészárosa akkor tisztes, 11 százalékos eredményt ért el az időközin a Fidesz Mészárosával szemben.

Ezt a másik Mészáros Lászlót vette most ismét elő a viccpárt, aki az ellenzék előválasztásán ugyan nem vesz részt, ám a jövő évi „rendes” országgyűlési képviselő-választáson indul.

A Fejér megyei 3-as körzet ellenzéki előválasztási indulóiról, és magáról a versenyről hetilapunk szeptember 10-én megjelenő számában közlünk részletes összeállítást.