Az M1-es autópályán élesztett újra egy fiatal svéd sofőrt egy rendőrnő

Az M1-es autópályán élesztett újra egy fiatal svéd sofőrt egy rendőrnő

Az M1-es autópályán újraélesztett svéd sőförhöz érkező mentő 2022. július 16-án (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy vészvillogóval a leállósávban várakozó gépjárműre lettek figyelmesek szombaton kora este, 19 óra után a Győr-Moson-Sopron megyei járőrök az M1-es autópályán Ausztria irányában, Börcs térségében.

A rendőrség honlapja szerint a közúti ellenőrzésnek indult esetből aztán életmentés kerekedett. A beszámoló szerint miután az egyenruhások megálltak, hogy intézkedjenek a sofőrrel szemben, észlelték, hogy a gépkocsi fiatal vezetője egyedül, eszméletlen állapotban ül az autóban. Horváth Helga járőrvezető főtörzsőrmester pedig „nem tétlenkedett, azonnal ellenőrizte a férfi állapotát, aki nem adott életjelet magáról, se légzése, se pulzusa nem volt a fiatalnak”.

– Miközben járőrtársa értesítette a mentőket, addig a rendőrnő megkezdte a személy újjáélesztését. Rövid időn belül a mentőknek már úgy adta át személyt, hogy újra lélegzett és élt. A 21 éves fiatal svéd férfit a mentők kórházba szállították – olvasható a Police.hu cikkében.