Az MSZP kitart Tóth Csaba mellett

Az MSZP kitart Tóth Csaba mellett

Hadházy Ákos és Tóth Csaba (Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tóth Csaba a párt jelöltje, minden másról a választók döntenek – közölte szombaton szűkszavúan az MSZP az RTL Klub Híradójával. Ugyanakkor hivatalosan is visszavonja Tóth Csaba támogatását a Párbeszéd. Ezt Karácsony Gergely, az MSZP, Párbeszéd, LMP közös miniszterelnök-jelöltje közölte a csatornával.

Mint ismert, a szocialisták zuglói jelöltjéről a pénteki előválasztási vitában Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azt mondta, ő nem szavazna rá az utóbbi időben napvilágra került vagyonosodási ügyei miatt, inkább Hadházyra voksolna. Ezt követően szombaton Tóth Csaba eddigi támogatói, a Jobbik, a DK és legutóbb a Párbeszéd is hivatalosan közölte, hogy nem támogatják Tóth indulását.

Tóth elszigetelődésének fő oka egy telekügy, amelyet a Momentum és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt által támogatott Hadházy Ákos szellőztetett meg egy vitán. Hadházy Ákos állítása szerint hatalmas gyártelepet és több emeletes irodaépületet sikerült Zugló országgyűlési képviselőjének, Tóth Csabának eltüntetnie a vagyonnyilatkozatából. Hadházy közölte, hogy Tóth cégének jelenleg az ingatlanokra vételi joga és 111 milliós jelzálogjoga van és a képviselő cégének csak egy levelet kell írni ahhoz, hogy a gyártelep az ő kezükbe kerüljön hivatalosan is. Az MSZP-s politikus erre úgy reagált, hogy vagyonnyilatkozata minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyona.

 

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt