Az MTI-nél egy új-zélandi papagáj is megelőzte Dobrev Klárát

Az MTI-nél egy új-zélandi papagáj is megelőzte Dobrev Klárát

A kea nem képes különbséget tenni a virtuális és a való világ között. Forrás: Wikipédia

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem érte el a közpénzből működő, a közvélemény tájékoztatására hivatott Magyar Távirati Iroda ingerküszöbét az előválasztási eredmények publikálása. Az első részeredmények délután öt óra körül kerültek nyilvánosságra, az MTI azonban még késő este sem tett említést arról, hogy épp Magyarország első előválasztásának szavazatszámlálása zajlik. Márki-Zay Péter sajtótájékoztatójáról sem adtak hírt. Még azt a magas labdát sem csapták le, hogy a számolás lassabban ment a tervezettnél.

Ehelyett a következő hírek tartották közlésre érdemesnek az állami hírügynökség szerkesztői:

Használni tudja az érintőképernyőt az új-zélandi papagáj, a kea, de nem képes különbséget tenni a virtuális és a való világ képei között.

Egy héttel a németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után, vasárnap kezdi el a győztes Német Szociáldemokrata Párt (SPD) a következő kormány megalakítását szolgáló tárgyalásokat.

Tretyak elkapkodta: Znarok helyett Zsamnov lett a válogatott kapitánya.

Illegális bevándorlás - Hollandiában megteltek a befogadóközpontok.

Mivel a távirati iroda nem tájékoztatta őket, a kormányközeli média képviselői szinte kivétel nélkül lemaradtak az eseményekről.