Az MTVA-nak dolgozhat a NER-kedvenc 4iG

Az MTVA-nak dolgozhat a NER-kedvenc 4iG

A 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó, Magyarország tudásalapú, digitális gazdaságának egyik vezető vállalatcsoportja székházának cégtáblája (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó 4iG Nyrt. az Antenna Hungária Zrt.-vel és az Appsters Kft.-vel közösen nyerte el a Médiaszolgáltatás–támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) által kiírt „MTVA komplex médiatartalom kezelő és disztributáló rendszerének informatikai támogatása és továbbfejlesztése” nevű közbeszerzési eljárást. Erről a rendszeresen állami megrendeléseket elnyerő cég számolt be a Budapesti Értéktőzsde honlapján – vette észre a 24.hu.

Mint írják, a beszerzés célja a MTVA komplex webes médiatartalom kezelő és disztributáló rendszerének informatikai támogatása és továbbfejlesztése, valamint annak folyamati, technológiai, architekturális és infrastrukturális megújítása 48 hónapos időtartamra.

A cég közleménye szerint a konzorcium 4,3 milliárd forint plusz ÁFA ajánlott tett a megrendelésre.

A portál emlékeztetett, hogy a 4iG-ben korábban Mészáros Lőrincnek is volt érdekeltsége, azonban 2020 nyarán Jászai Gellért teljesen kivásárolta Mészárost.

Címkék: MTVA, Jászai Gellért, 4iG