Az uniós csalás elleni hivatalnál jelentik fel Rogán Antalékat

Az uniós csalás elleni hivatalnál jelentik fel Rogán Antalékat

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az új kormány tagjainak kinevezési ünnepségén a Sándor-palotában 2018. május 18-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Feljelentést tett az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) „Rogán Antalék” ellen a momentumos Hajnal Miklós. A politikus az Átlátszó korábbi cikkeire hivatkozott.

A portál arról számolt be, hogy a cégbíróságon fellelhető dokumentumok tanúsága szerint Rogán Antal új feleségének apja mindössze 750 ezer forintért szerezte meg egy nyíregyházi mezőgazdasági szaktanácsadó vállalkozás negyedét, ami nem sokkal korábban 2,232 milliárd forint vissza nem térítendő állami forrást kapott támogatott mezőgazdasági szaktanácsadásra az uniós finanszírozású vidékfejlesztési program keretében.

Hajnal Miklós azt közölte, hogy „amit itt látunk, az csupán a jéghegy csúcsa. Ehhez hasonló korrupciós ügyek és egyéb lopások veszik körül a NER minden részét”.