Balatonfüreden tart kihelyezett frakcióülést a Fidesz

Balatonfüreden tart kihelyezett frakcióülést a Fidesz

Orbán Viktor dolgozószobájában 2020. december 23-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Balatonfüreden tart jövő hét közepén kihelyezett frakcióülést a Fidesz, ezzel nyitva meg a február 21-én induló parlamenti tavaszi ülésszakot – értesült az ATV.hu. A portál úgy tudja, Orbán Viktor a hagyományoknak megfelelően az első nap estéjén, szerdán mondhat beszédet. Ennek pedig külön hangsúlyt adna, hogy aznap mond ítéletet az Európai Bíróság a jogállamisági mechanizmusról lengyel-magyar-ügyben.

A szigorúan zárt ajtók mögött tartandó frakcióülésen továbbá megvitathatják a közelgő országgyűlési választások fontos kérdéseit. De a választással egy időben tartott, családvédelminek nevezett népszavazásról is szó lehet majd.

Tavaly még az őszi ülésszak előtt, szeptemberben tartott évadnyitó kihelyezett frakcióülést Esztergomban a két kormánypárt.  

A balatonfüredi tanácskozás előtt Orbán Viktor azért egy évértékelő beszédet is tart majd, február 12-én a Várkert Bazárban. Ezen a napon, a választások előtt 50 nappal veszi kezdetét hivatalosan is a kampány.