Baleset Martfűnél: egy ember meghalt, többen megsérültek

Baleset Martfűnél: egy ember meghalt, többen megsérültek

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két személygépkocsi ütközött szombat délután Martfűnél, a 442-es számú úton, egy nő meghalt, négy ember súlyosan megsérült. A helyszínelés idején teljes útlezárás van az útszakaszon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy Martfű felől közlekedő személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemből, Szolnok felől érkező személygépkocsival. Utóbbi járműben utazó nő meghalt, kettő utas súlyosan sérült, a másik gépkocsiban utazó két ember szintén súlyosan sérült - közölték. A rendőrök teljes útelzárás mellett helyszínelnek. A Szolnok felől érkező forgalmat Szandaszőlős külterületén, a Homokbányai út kereszteződésénél, míg a Martfű felől érkező forgalmat a kengyeli elágazásnál terelik el.

Címkék: baleset, Martfű