Balesetek az M0-son és az M43-as autópályán

Balesetek az M0-son és az M43-as autópályán

Képünk csupán illusztráció! Törökbálint, 2019. április 4. Tehergépjárművek erős forgalma az M0-ás autóút nyugati szektorában hétköznap délelőtt.
Fotó: MTI/MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M0-son, a jármű a belső sávban okoz forgalmi akadályt Maglód felé - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedd reggel.

A közlemény szerint a baleset az M0-s autóút 50-es kilométerszelvényénél, a XVII. kerület térségében, a Maglód felé vezető irányban történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, valamint eltávolítják az úttestre került szennyeződést. A társhatóságok is kiérkeztek a balesethez, amely miatt a belső sávban forgalmi akadály alakult ki - közölte az OKF.

Összeütközött egy tréler és egy személyautó az M43-as autópálya 27-es kilométerszelvényénél, Maroslele térségében, a Szeged felé vezető irányban. Az ütközés következtében a személyautó az oldalára borult és kigyulladt. A makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. A balesethez a társhatóságok is megérkeztek, a beavatkozást teljes útlezárás mellett végzik.

 

Címkék: baleset