Balogh Ákos Gergely is főszerkesztő-helyettes lesz az Indexnél

Balogh Ákos Gergely is főszerkesztő-helyettes lesz az Indexnél

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Balogh Ákos Gergely, a Főszerkesztők Fórumának elnökségi tagja, a Mandiner volt főszerkesztője, a Corvinus Egyetem volt kommunikációs igazgatója lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese – értesült a Mandiner.hu.

Balogh Ákos Gergely a Média1-nek megerősítette az információt. Azt mondta, arról, hogy pontosan mely területek tartoznak majd hozzá, csak később ad majd tájékoztatást, ha már munkába állt. A szakportál azt írja, már napokkal ezelőtt arról értesült, hogy Balogh Ákos Gergely a Corvinuson keresett maga alá munkatársakat.

Korábban Balogh volt a Fidelitas-lapként indult Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője, de foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is, 2010 és 2014 között az orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette. A Reakció Kiadó Kft. tulajdonosa – írja a Mandiner.

A héten írta meg a Média1, hogy Szombathy Pál lesz az új főszerkesztő, négy helyettese lesz, az egyikük Kitzinger Szonja, aki dolgozott korábban a Magyar Rádiónál és a Figyelőnél is, az elmúlt években pedig márkamagazinok főszerkesztője volt. A magazinos tartalmak tartoznak majd hozzá.

Egykori Magyar Narancs- és Inforádió-tagok is csatlakoznak a szerkesztőséghez. Azt pedig a Magyar Hang tudta meg, hogy Hercsel Adél és Szalai Szabolcs is a laphoz igazol.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

AZ ÉLET MEG MINDEN PODCAST – Sajó Tamás

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?