Baranyi Krisztina Karácsony Gergelyt támogatja a miniszterelnök-jelölti előválasztáson

Baranyi Krisztina Karácsony Gergelyt támogatja a miniszterelnök-jelölti előválasztáson

Karácsony Gergely és Baranyi Krisztina a Fudan elleni tüntetésen (Fotó: Magyar Hang/Gulyás Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egy embert támogatok most nyíltan, ez pedig Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt – erről beszélt a Partizánban Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester. Baranyi és Karácsony még azelőtt mentek a Partizán műsorába szombaton, hogy beszédet mondtak volna a Fudan-elleni tüntetésen, amelyről a Magyar Hang tudósítása itt olvasható.

Baranyi egyébként arról beszélt, máshol nem támogat senkit az előválasztáson jelenleg. Pedig lesz, ahol igen kiélezett a verseny, méghozzá részben a saját kerületében: Budapest 6. számú egyéni választókerületében, amely a VIII., illetve a IX. kerület egy részét foglalja magában, több induló is megméretteti magát. A civilek oldaláról elindul Csordás Anett, aki az otthonápolási díj emeléséért folytatott sikeres harcáért vált ismertté, illetve a Szikra Mozgalom tagjaként Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője, aki a szombati tüntetést szervezte. Rajtuk kívül a pártok jelöltjei is elindulnak, az LMP részéről Demeter Márta, míg a DK-tól Manhalter Dániel.