Baranyi Krisztina: Rossz hírem van, fiúk

Baranyi Krisztina: Rossz hírem van, fiúk

Baranyi Krisztina (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ferencváros polgármestere üzent azoknak a szurkolóknak, akik éjjel letépték és meg is gyújtották a kerületi polgármesteri hivatalra kihelyezett szivárványos zászlót. Közben a csapat által kitett zászló is lekerült az épületről.

Lapunk is beszámolt róla, hogy ferencvárosi futballszurkolók egy csoportja éjjel leszaggatta és a képek tanúsága szerint meg is gyújtotta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót. Mindezzel egy Facebook csoportban dicsekedtek el. „Ez a város…. Nem az a város… FERENCVÁROS !!!!!!!” – írták a bejegyzésben.

Most üzent nekik Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere. – Rossz hírem van fiúk! Ez bizony az a város és az az ország – írta ki ugyancsak közösségi oldalára a politikus.

Közben még éjjel a Momentum helyi képviselője leszedte a kerületi városházáról azt a zászlót, amelyet a szurkolók hagytak ott a szivárványos leszaggatása után. Takács Krisztián ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy Ferencvárosban ilyen gyalázatos, homofób tettnek nincs helye. – A Fradi hármas jelszava: Erkölcs, Erő, Egyetértés. Egy zászlót maszk mögé rejtőzve, gyáván letépni minden, csak nem erkölcsös és ez a cselekedet méltatlan az FTC 121 éves történelméhez – fűzte hozzá.

Security Check Required