Bayer Zsolt: Pressman elvtárs szólt előre, hogy ő egy bunkó kiképző őrmesternek jön

Bayer Zsolt: Pressman elvtárs szólt előre, hogy ő egy bunkó kiképző őrmesternek jön

Bayer Zsolt (Képernyőfelvétel: HÍr TV / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Bayer Zsolt kormánypárti publicista az Amerikai Nagykövetség kvízére, melyben azt tesztelték, hogy követőik tudják-e, hogy egyes Nyugat- és Amerika-ellenes állításokat Vlagyimir Putyin vagy magyar kormányzati politikusok, illetve a hozzájuk közel álló szereplők tettek-e.

Bayer többek közt azt írta a kormányközeli Magyar Nemzet oldalán: „(...) meglepetés nincs, hiszen Pressman elvtárs szólt előre, hogy ő egy bunkó kiképző őrmesternek jön, ez a megbízatása. Ő az új Moszkva nagybácsi vagy nagynéni, persze a szovjet időkből. És most itt van, és megkezdte pravdai propaganda-hadjáratát Magyarországon. Andropov elvtárs leugrott a gyarmatokra, elmagyarázni a bennszülötteknek a tutit. Az ügynök szolgálatba helyezte magát, elkérte a személyinket és a világnézetünket, és most rosszallóan csóválja a fejét”.

Ezen felül ő is készített egy kvízt, melyben többek közt azt a kérdést teszi fel: 

„Tessék mondani, rendőr bácsi, ki mondta, hogy háború esetén nem lesz többé Északi Áramlat (mert „megoldja”, hogy ne legyen):

a.: Biden

b.: Putyin.”

Bayer egyébként már megérkezése előtt azt üzente Pressmannek, „takarodjon haza”.