Bayer Zsolt visszakozott a pedofilvádaktól

Bayer Zsolt visszakozott a pedofilvádaktól

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ez most komoly? Komoly…” című blogbejegyzésében Bayer Zsolt egészen más megvilágításba helyezte a történetet, amelyet csütörtökön egy tévéműsorban mesélt el, érzékeltetendő, miként fajzik el a világ – és abban az emberek – néhány év alatt. A Hír Tv nevét viselő csatornán előadott sztori lényege, hogy 20 évvel ezelőtt egy korábbi harcostárs szabódva vallotta be, hogy homoszexuális, majd két évvel később „röhögve mondta neki: azért szeret Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

Utána Bayer hosszan elemzi, hogy miként csapott le az elhangzottakra az ellenzék és sajtója, feltételezve, hogy egy fideszes politikusról van szó. 

Azt is megemlíti, hogy bár ő nevet nem említett, a Pesti Srácok a nevet ugyan nem leírva, de elég egyértelműen azonosítani vélte, és fel is hívta az illetőt (kollégánkat – a szerk.), aki elmondta nekik, hogy soha nem létesített szexuális kapcsolatot kiskorú személlyel. 

És ezt követően jön a lényeg, vagyis a visszakozás, amelyet az eset súlya miatt szó szerint idézünk:

„Én ezt nevezett „egykorvolt barátomnak és harcostársamnak” – akivel határon túli magyarok és úgy általában nemzetpolitikai ügyekben hosszú éveken át együtt harcoltunk – készséggel elhiszem. Ugyanis nincs okom kételkedni a szavában. Nyilván az annak idején „fiatal fiúkról” szóló történeteket mi értettük félre – kétségtelen, hozzánk képest egy 18 éves fiú már akkor is „nagyon fiatal” volt.”

Majd ismét az ellenzéki reakciókra tér vissza, hogy nem is lett volna ügy a dologból, ha „a komplett kretén ellenzék nem azzal van elfoglalva, hogy szavaim mögé odaképzel egy befolyásos fideszes politikust, és mint Szájerre, hiénafalkaként nem ront rá erre a dologra is.”

Végül hozzáteszi: „Sajnálom, hogy így esett. Annak viszont örülök, hogy az érintett állítása szerint csak mi értettük félre annak idején a szavait. Az én lelkemnek könnyebb így. És ennek tudatában egykorvolt barátságunk, jobbnál jobb útjaink, önfeledt napjaink és önfeledt röhögéseink emlékét még nagyobb gondossággal őrzöm továbbra is.”

Lapunk ez ügyben közleményt adott ki, amelyet itt olvashatnak.