Bayer Zsoltnak nem tetszik, hogy Csányi Sándor meccsre hívott ellenzéki politikusokat

Bayer Zsoltnak nem tetszik, hogy Csányi Sándor meccsre hívott ellenzéki politikusokat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Blogján üzent Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének Bayer Zsolt kormánypárti publicista, amiért a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke focimeccsre hívta Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr András miniszterelnök-jelölteket. Csányi Sándor szerint ugyanis a futball mindenkié, és ki kellene hagyni azt a politikából. 

Bayer azt vetette az MLSZ-elnök szemére, hogy miért nem szólalt fel „az olimpiát ellehetetlenítő politikai aláírásgyűjtés ellen” vagy amikor az ellenzék a járvány miatt tiltakozott UEFA-meccsek befogadása ellen. „S próbálok emlékezni, mikor is szólalt fel elnök úr felháborodottan, hogy a baloldal hagyja már abba a stadion építések elleni őrjöngését. És próbálok emlékezni, mikor és mekkora vehemenciával állt ki elnök úr (meg a többi sportvezető) a kormány sportot támogató politikája mellett” – írta Bayer a Karakán elnök úr címmel megjelentetett írásban. „Meg aztán, közelednek a választások is, igaz, elnök úr?” – tette hozzá.

Végül Bayer a blog olvasóitól azt kérte, hogy a válogatott következő meccsén részesítsék „megfelelő fogadtatásban a stadionba kilátogató Karácsonyt meg Fekete-Győrt”.

Az egész ügy kiváltója feltehetően Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő volt, aki Facebook-oldalán néhány napja – tehát még Csányi Sándor meghívása előtt – azt írta: „Azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!”