Beállt a Jobbik Szél Bernadett mögé

Beállt a Jobbik Szél Bernadett mögé

Szél Bernadett és Jakab Péter (Forrás: Jakab Péter Facebook odala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha van ellenzéki képviselő, aki megérdemli a Jobbik támogatását, az Szél Bernadett – így jelentette be a független parlamenti képviselő támogatását Jakab Péter. A Jobbik elnöke szerint Szél Bernadettnek a közélet megtisztításáért végzett küzdelme, szakmaisága és alázata példamutató, szükség van rá az új Országgyűlésben.

Szél Bernadett az ellenzéki előválasztáson Pest megyében, a Budakeszit is magában foglaló egyéni körzetben méreti meg magát, mégpedig a Momentum színeiben. Korábban már Márki-Zay Péter mozgalma is jelezte, hogy felsorakozik a képviselő mögé. Azt egyelőre nem tudni, hogy az MSZP, a Demokratikus Koalíció vagy az LMP indít-e ellene bárkit.

Az ellenzéki pártok folyamatosan jelentik be, hogy az előválasztáson kiket indítanak egyéni jelöltként, ahogyan azt is, amikor egy másik formáció képviselőjét támogatják. A Jobbik például már beállt az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, a párbeszédes Szabó Tímea, az LMP-s Csárdi Antal mögé, ahogyan Márki-Zay Pétert is támogatják.

A Magyar Hang legfrissebb számában nagyinterjút olvashat Szél Bernadett-tel. Ezt az alábbi linken is megtalálja: