Becsengetett Dull Szabolcshoz a kormánytévé

Becsengetett Dull Szabolcshoz a kormánytévé

Dull Szabolcs az ATV műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A propagandamédia becsöngetett a lakásomra kedden – mondta Dull Szabolcs, az Index kirúgott főszerkesztője a hvg360-nak. Mint mesélte, csöngetésre kinyitotta az ajtót, mire azzal szembesült, hogy forgó kamerával áll vele szemben a PestiTV stábja.

A stáb azzal érvelt, próbálták telefonon elérni, de miután ez nem sikerült, felkeresték otthonában. Dull nem hagyta őket kérdezni, megkérte őket, hogy ezt fejezzék be, majd becsukta az ajtót.

Nem értem, miért az én ajtómnál toporognak, mikor nem tőlem lehet a legfőbb titkot, az Index összeomlásának okát kiszedni. Amikor azt kértem, hogy a titoktartást oldják fel, nem arra gondoltam, hogy a híváslistám meg a lakcímem a kormányhoz közeli médiában forogjon – fogalmazott a Hvg360-nak.

A Pesti TV tulajdonosa Vaszily Miklós, ahogy az Index reklámfelületeit értékesítő Indamédiáé is. A szerkesztőséget a Pesti Srácok hozta létre.