Bejegyezték Gattyán György pártját

Bejegyezték Gattyán György pártját

Gattyán György

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még a tavalyi év végén, december 24-én bejegyezték a Megoldás Mozgalom nevű politikai pártot – írja a Magyar Nemzet a Bíróság.hu adatbázisára hivatkozva. A MEMO rövidítéssel jelölt szerveződés elnöke Gattyán György, alelnökei pedig a Teqball két alapítója: Huszár Viktor és Borsányi Gábor, valamint Bajusz Krisztina ügyvéd.

A pártot a milliárdos legnagyobb cége, a Docler Holding székházába jegyezték be, a X. kerületi Expo térre. A leírás szerint a Megoldás Mozgalom célja, hogy a magyar állampolgárok számára vonzó, a mai idők kihívásának megfelelő, kormányképes polgári alternatívát nyújtson, működésével ösztönözze a magyar állampolgárok nemzeti és kulturális identitásának megerősödését, politikai aktivitását.

Gattyán György az ATV Egyenes beszéd műsorában jelentette be még december közepén, hogy aktivizálják magukat, és hivatalosan is elindulnak a 2022-es országgyűlési választáson. Akkor azt is mondta, hogy nem célja a miniszterelnökség, de ha úgy alakul, elvállalja.

A karrierjét a Live Jasmin webkamerás szexszolgáltatással indító, majd a Docler Holding-cégcsoporttal multimilliárdossá váló üzletember nemrég közéleti plakátokon tűnt fel, de egyelőre senki sem érti, hogy mit akarhat az 51 éves vállalkozó.  Programként a „digitális Magyarországot” hirdette meg, amivel az ország szerinte sokat nyerne.