Bencsik András szerint Svédország „ostoba, rosszindulatú, beteg”

Bencsik András szerint Svédország „ostoba, rosszindulatú, beteg”

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Bencsik András, a Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én.(Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ilyen idiótákat nem szabad beengedni a NATO-ba – többek közt erről beszélt Svédország kapcsán a kormánypárti Hír TV-n futó Sajtóklub vasárnap esti adásában a Bencsik András, amit a Népszava szemlézett. A Demokrata főszerkesztője azt a 2019-es svéd oktatófilmet is sérelmezte, amit a kormánypártok csak most fedeztek fel maguknak, és amely bírálja a magyarországi demokráciát. A film Bencsik szerint „Magyarországot próbálja lejáratni”, de arra is kitért, a svédeknek nem szabad puskát adni a kezükbe, mert „nem lehet tudni, kire fognak lőni”.

„Nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba, és nagyon meg kéne fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba, rosszindulatú, beteg országnak az Európai Unióban?” – tette fel a kérdést.