Benzinhiány: városrendészet segít a II. kerületben a kutak környékén

Benzinhiány: városrendészet segít a II. kerületben a kutak környékén

Torlódás a kutakon. Sok helyen már alig vásárolható benzin (Fotó: Őrsi Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Miután a „benzinhelyzet” miatt egyre gyakrabban alakulnak ki balesetveszélyes szituációk a benzinkutak környékén, kértem a II. kerület városrendészetét, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki – jelentette közösségi oldalán a kerület polgármestere, Őrsi Gergely.

Mint írta, kedvezményes üzemanyagvásárt ha akarnának sem tudnának szervezni, viszont ahol balesetveszélyt tapasztalnak, ott igyekszenek segíteni. Például a Hűvösvölgyi út-Nagykovácsi utca elágazásnál városrendészeik és a rendőrség forgalomirányítása csökkentette a kialakult torlódás mértékét azzal, hogy segítették azok haladását, akik nem üzemanyagra várnak – így csökkent a balesetveszély is. – Sajnos nem tudjuk, meddig alakulnak ki hasonló forgalmi helyzetek töltőállomások környékén, és azt sem tudjuk, mikor hova érkezik üzemanyag, de a jelen helyzetben kialakuló torlódásokra figyelünk, és ahol tudunk segítünk – jelezte.