Betörők jártak Kásler Miklós sárvári házában

Betörők jártak Kásler Miklós sárvári házában

Rendőrök helyszínelnek Kásler Miklós sárvári házánál (Fotó: A 112press.hu Youtube-csatornája)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Betörtek az emberi erőforrások miniszteréhez, Kásler Miklóshoz. A miniszter sárvári házába az ablakon át jutottak be a betörők, a házánál több mint hét órán át zajlott a helyszíni szemle – írja a Nyugat.hu.

A közelben élők elmondása alapján hétfőn, 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában.

A rendőrök ezután Kásler Miklós házánál dolgoztak több órán keresztül. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

– Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak – mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik. Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette.

– Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával” – mondta el a portál kérdésére egy asszony. 

A helyszínen látottak alapján a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár. Annyit még lehet tudni, hogy nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

 Kásler Miklós Budapesten született, de Sárváron járt általános és középiskolába, 2012-ben a város díszpolgárává választották. 

A 112press.hu videót is közölt a helyszínről.